dcsimg
Biodiversity Heritage Library   cc-publicdomain

Pontella е род на Copepoda во семејството Pontellidae.

EOL има податоци за 13 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Pontella Dana 1846. Погледајте го овој вид на GBIF