dcsimg
2012 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Cyclopoida is an order of Copepoda.

EOL има податоци за 8 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Cyclopoida Burmeister 1834. Погледајте го овој вид на GBIF