dcsimg
2009 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Cyclopidae is a family of Copepoda.

EOL има податоци за 18 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Cyclopidae Rafinesque 1815. Погледајте го овој вид на GBIF
2009 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Живеалишта на Cyclopidae Rafinesque 1815

Средините во кои живеат многу видови на Cyclopidae Rafinesque 1815. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Cyclopidae Rafinesque 1815.