dcsimg
  cc-0-1.0

Copilia е род на Copepoda во семејството Sapphirinidae.

EOL има податоци за 7 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Copilia Dana 1849. Погледајте го овој вид на GBIF