dcsimg
Слика од Eudendrium Ehrenberg 1834
Life » » Metazoa » Жаркари » Hydrozoa »

Anthoathecata Cornelius 1992

2010 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Anthoathecata is an order of Жаркари.

EOL има податоци за 5 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Anthoathecata Cornelius 1992. Погледајте го овој вид на GBIF