dcsimg
Life » » Metazoa » Жаркари » Hydrozoa » » Tubulariidae »

Zyzzyzus parvula (Hickson & Gravely 1907)

Zyzzyzus parvula is a species of Жаркари in the family Tubulariidae.

EOL има податоци за 21 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Zyzzyzus parvula (Hickson & Gravely 1907). Погледајте го овој вид на GBIF