dcsimg
Слика од Zyzzyzus rubusidaeus Brinckmann-Voss & Calder 2013
Life » » Metazoa » Жаркари » Hydrozoa » » Tubulariidae »

Zyzzyzus rubusidaeus Brinckmann-Voss & Calder 2013

WoRMS Editorial Board   cc-by-nc-sa-4.0

Zyzzyzus rubusidaeus is a species of Жаркари in the family Tubulariidae.

EOL има податоци за 7 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Zyzzyzus rubusidaeus Brinckmann-Voss & Calder 2013. Погледајте го овој вид на GBIF