dcsimg
2010 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Tunicata (Плаштари) е потколено на Metazoa.

EOL има податоци за 10 атрибути, и тоа:

2010 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Живеалишта на Плаштари

Средините во кои живеат многу видови на Плаштари. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Плаштари.

Живеалишта на Плаштари

Средините во кои живеат многу видови на Плаштари. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Плаштари.