dcsimg
Слика од Praesagittifera naikaiensis (Yamasu 1982)
Life » » Metazoa » » Ацели » » Convolutidae »

Praesagittifera naikaiensis (Yamasu 1982)

National Science Foundation - Turbellarian Taxonomic Database   cc-by-nc-sa-3.0

Praesagittifera naikaiensis е вид на Ацели во семејството Convolutidae.

EOL има податоци за 12 атрибути, и тоа: