dcsimg

Cymadusa trindadensis е вид на разноношци во семејството Ampithoidae.

EOL има податоци за 8 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Cymadusa trindadensis Andrade & Senna 2017. Погледајте го овој вид на GBIF