dcsimg

Miliolinella hybrida е вид на дупконосци во семејството Hauerinidae.

EOL има податоци за 8 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Miliolinella hybrida (Terquem 1878). Погледајте го овој вид на GBIF