dcsimg
  cc-by-nc

Calcarinoidea е натсемејство на дупконосци.

EOL има податоци за 3 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Calcarinoidea Schwager 1876. Погледајте го овој вид на GBIF