dcsimg

Luzonia is a genus of plants in the family Fabaceae. They fix nitrogen.

сите записи

EOL има податоци за 3 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Luzonia. Погледајте го овој вид на GBIF