dcsimg
Слика од Palhinhaea cernua (L.) Carv. Vasc. & Franco
Неразрешено име

Lycopodielloideae

2010 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

EOL има податоци за 5 атрибути, и тоа: