dcsimg

Научни имиња

Претпочитани имиња

root
Признаено од NCBI

Алтернативни имиња

all
Synonym според NCBI

Народни имиња

Нема народни имиња поврзани со таксонов.

Згрижени чиноследи за root

NCBI

root (страницава)