dcsimg

Gossweilerodendron is a genus of plants in the family Fabaceae. They fix nitrogen.

сите записи

EOL има податоци за 5 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Gossweilerodendron. Погледајте го овој вид на GBIF