dcsimg
1999 California Academy of Sciences   cc-by-nc-sa-3.0

Galleria mellonella (Wax Moth) is a species of Lepidoptera in the family grass moths.

EOL има податоци за 11 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Galleria mellonella Linnaeus 1758. Погледајте го овој вид на GBIF