dcsimg
2005 Cirrus Digital Imaging   cc-by-nc-sa-3.0

Coreidae (Leaf Footed Bugs) is a family of true bugs.

EOL има податоци за 25 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Coreidae. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Coreidae

Средините во кои живеат многу видови на Coreidae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Coreidae.

2005 Cirrus Digital Imaging   cc-by-nc-sa-3.0

Живеалишта на Coreidae

Средините во кои живеат многу видови на Coreidae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Coreidae.