dcsimg
  cc-by-nc-sa-3.0

Reproduction is dioecious.

сите записи

EOL има податоци за 2 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Gordioida. Погледајте го овој вид на GBIF