dcsimg
2009 Keir Morse   cc-by-nc-sa-3.0

Athyrium (Ladyfern) is a genus of plants in the family Athyriaceae.

EOL има податоци за 9 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Athyrium. Погледајте го овој вид на GBIF