dcsimg
SNSB, Zoologische Staatssammlung Muenchen. SNSB, Zoologische Staatssammlung Muenchen. Year: 2015.   cc-by-nc-sa-3.0

Aphelinidae is a family of Hymenoptera.

EOL има податоци за 19 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Aphelinidae