dcsimg
uploaded by Salix with consent of the author : Jaime E. Jimenez, Laboratorio de Ecología, Universidad de Los Lagos. CHILE [1].   cc-by-sa-3.0

Balsamocarpon is a genus of plants in the family Fabaceae. They fix nitrogen.

сите записи

EOL има податоци за 4 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Balsamocarpon. Погледајте го овој вид на GBIF