dcsimg
Life » » Bacteria

Nitrospirae

Nitrospirae is a group of Bacteria. There are 29 species of Nitrospirae, in 7 genera and 1 family.

Живеалишта на Nitrospirae

Средините во кои живеат многу видови на Nitrospirae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Nitrospirae.

Живеалишта на Nitrospirae

Средините во кои живеат многу видови на Nitrospirae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Nitrospirae.