dcsimg
Слика од <i>Fusobacterium nucleatum</i>
Life » » Bacteria

Fusobacteria

Katz Lab   cc-by-nc-sa

Fusobacteria is a group of Bacteria. There are 49 species of Fusobacteria, in 12 genera and 2 family.

EOL има податоци за еден атрибут.

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Fusobacteria. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Fusobacteria

Средините во кои живеат многу видови на Fusobacteria. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Fusobacteria.

Katz Lab   cc-by-nc-sa

Живеалишта на Fusobacterium

Средините во кои живеат многу видови на Fusobacteria. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Fusobacteria.