dcsimg
Life » » Bacteria

Dictyoglomi

Dictyoglomi is a group of Bacteria. There are 2 species of Dictyoglomi, in 1 genus and 1 family.

EOL има податоци за еден атрибут.

Живеалишта на Dictyoglomi

Средините во кои живеат многу видови на Dictyoglomi. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Dictyoglomi.

Живеалишта на Dictyoglomi

Средините во кои живеат многу видови на Dictyoglomi. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Dictyoglomi.