dcsimg
Life » » Bacteria

Deferribacteres

Deferribacteres is a group of Bacteria. There are 12 species of Deferribacteres, in 8 genera and 1 family.

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Deferribacteres. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Deferribacteres

Средините во кои живеат многу видови на Deferribacteres. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Deferribacteres.

Живеалишта на Deferribactere

Средините во кои живеат многу видови на Deferribacteres. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Deferribacteres.