dcsimg
Life » » Bacteria

Chrysiogenetes

Chrysiogenetes is a group of Bacteria. There are 4 species of Chrysiogenetes, in 3 genera and 1 family.

Живеалишта на Chrysiogenetes

Средините во кои живеат многу видови на Chrysiogenetes. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Chrysiogenetes.

Живеалишта на Chrysiogenete

Средините во кои живеат многу видови на Chrysiogenetes. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Chrysiogenetes.