dcsimg
Слика од <i>Hydrogenothermus marinus</i>
Life » » Bacteria

Aquificae

Katz Lab   cc-by-nc-sa

Aquificae is a group of Bacteria. There are 33 species of Aquificae, in 14 genera and 3 families.

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Aquificae. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Aquificae

Средините во кои живеат многу видови на Aquificae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Aquificae.

Katz Lab   cc-by-nc-sa

Живеалишта на Aquificae

Средините во кои живеат многу видови на Aquificae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Aquificae.