dcsimg
Слика од Euryarchaeota
Life » » Археи

Euryarchaeota

  cc-by-3.0

Euryarchaeota is a group of Archaeans. There are 525 species of Euryarchaeota, in 113 genera and 29 families.

EOL има податоци за еден атрибут.

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Euryarchaeota. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Euryarchaeota

Средините во кои живеат многу видови на Euryarchaeota. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Euryarchaeota.

  cc-by-3.0

Живеалишта на Euryarchaeotum

Средините во кои живеат многу видови на Euryarchaeota. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Euryarchaeota.