dcsimg

Parvoviridae is a family of Viruses.

EOL има податоци за еден атрибут:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Parvoviridae. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Parvoviridae

Средините во кои живеат многу видови на Parvoviridae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Parvoviridae.

Живеалишта на Parvoviridae

Средините во кои живеат многу видови на Parvoviridae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Parvoviridae.