dcsimg
Luis Mata   cc-by-nc-sa

Cyperaceae (Sedges) is a family of plants. Flowers are visited by Pieris napi (Linnaeus 1758).

EOL има податоци за 22 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Острики. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Острики

Средините во кои живеат многу видови на Острики. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Острики.

Luis Mata   cc-by-nc-sa

Живеалишта на Острики

Средините во кои живеат многу видови на Острики. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Острики.