dcsimg

Eurytoma obtusa is a species of Hymenoptera in the family seed chalcids.

EOL има податоци за еден атрибут:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Eurytoma obtusa Bugbee 1967. Погледајте го овој вид на GBIF