dcsimg

Eurytoma levivultus is a species of Hymenoptera in the family seed chalcids.

EOL има податоци за 2 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Eurytoma levivultus Bugbee 1957. Погледајте го овој вид на GBIF