dcsimg

Eurytoma fulvivena is a species of Hymenoptera in the family seed chalcids.

EOL има податоци за еден атрибут:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Eurytoma fulvivena Girault 1928. Погледајте го овој вид на GBIF