dcsimg

Eurytoma arnoldi is a species of Hymenoptera in the family seed chalcids.

EOL има податоци за еден атрибут:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Eurytoma arnoldi Waterston 1926. Погледајте го овој вид на GBIF