dcsimg
Scot Pipkin   cc-by-nc-4.0

Idiostatus aequalis is a species of Orthoptera in the family katydids.

EOL има податоци за еден атрибут:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Idiostatus aequalis (Scudder & S. H. 1899). Погледајте го овој вид на GBIF