dcsimg

Mimiviridae is a family of Viruses.

EOL има податоци за еден атрибут:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Mimiviridae. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Mimiviridae

Средините во кои живеат многу видови на Mimiviridae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Mimiviridae.

Живеалишта на Mimiviridae

Средините во кои живеат многу видови на Mimiviridae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Mimiviridae.