dcsimg
N Sloth   cc-by-nc

Aelurillus е род на пајаци во семејството пајаци-скокачи.

EOL има податоци за 9 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Aelurillus. Погледајте го овој вид на GBIF