dcsimg
Proyecto Agua   cc-by-nc-sa

Nostoc linckia is a species of Nostocaceae in the family Nostocaceae.

EOL има податоци за 5 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Nostoc linckia. Погледајте го овој вид на GBIF