dcsimg
Слика од <i>Sulfolobus acidocaldarius</i>
Life » » Археи » » Crenarchaeota » » Sulfolobales » Sulfolobaceae »

Sulfolobus acidocaldarius

Kent McFarland   cc-by-nc-4.0

Sulfolobus acidocaldarius is a species of Archaeans in the family Sulfolobaceae.

EOL има податоци за еден атрибут:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Sulfolobus acidocaldarius. Погледајте го овој вид на GBIF