dcsimg
Kent McFarland   cc-by-nc-4.0

Sulfolobus is a genus of Archaeans in the family Sulfolobaceae.

EOL има податоци за 2 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Sulfolobus. Погледајте го овој вид на GBIF