dcsimg
Слика од Rubus chamaemorus L.
Life »

еукариот

Eukaryota

2013 California Academy of Sciences   cc-by-nc-sa-3.0

Eukaryota (еукариот) е домен на Life.

EOL има податоци за 7 атрибути, и тоа: