dcsimg
Слика од Xenoturbella bocki Westblad 1949
Life » » Metazoa »

Xenoturbellidae

National Science Foundation - Turbellarian Taxonomic Database   cc-by-nc-sa-3.0

Xenoturbellidae е семејство на Metazoa.

EOL има податоци за 18 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Xenoturbellidae. Погледајте го овој вид на GBIF
National Science Foundation - Turbellarian Taxonomic Database   cc-by-nc-sa-3.0

Живеалишта на Xenoturbellidae

Средините во кои живеат многу видови на Xenoturbellidae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Xenoturbellidae.

Живеалишта на Xenoturbellidae

Средините во кои живеат многу видови на Xenoturbellidae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Xenoturbellidae.

Xenoturbellidae има 1 потставка: