dcsimg
National Science Foundation - Turbellarian Taxonomic Database   cc-by-nc-sa-3.0

Paratomellidae е семејство на Ацели.

EOL има податоци за 23 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Paratomellidae. Погледајте го овој вид на GBIF
National Science Foundation - Turbellarian Taxonomic Database   cc-by-nc-sa-3.0

Живеалишта на Paratomellidae

Средините во кои живеат многу видови на Paratomellidae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Paratomellidae.

Живеалишта на Paratomellidae

Средините во кои живеат многу видови на Paratomellidae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Paratomellidae.