dcsimg
2010 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Astrosclera willeyana е вид на Сунѓери во семејството Astroscleridae.

EOL има податоци за 25 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Astrosclera willeyana Lister 1900. Погледајте го овој вид на GBIF