dcsimg

Ceratoporella nicholsoni е вид на Сунѓери во семејството Astroscleridae.

EOL има податоци за 13 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Ceratoporella nicholsoni (Hickson 1911). Погледајте го овој вид на GBIF