dcsimg

Goreauiella auriculata е вид на Сунѓери во семејството Astroscleridae.

EOL има податоци за 11 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Goreauiella auriculata Hartman 1969. Погледајте го овој вид на GBIF