dcsimg

Stromatospongia norae е вид на Сунѓери во семејството Astroscleridae.

EOL има податоци за 12 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Stromatospongia norae Hartman 1969. Погледајте го овој вид на GBIF