dcsimg

Stromatospongia vermicola е вид на Сунѓери во семејството Astroscleridae.

EOL има податоци за 13 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Stromatospongia vermicola Hartman 1969. Погледајте го овој вид на GBIF