dcsimg

Vaceletia crypta е вид на Сунѓери во семејството Verticillitidae.

EOL има податоци за 19 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Vaceletia crypta (Vacelet 1977). Погледајте го овој вид на GBIF